Camping Diepven
 

 

Stichting camping Diepven is op zoek naar:

Beheerder(s)

De voorkeur gaat uit naar een of twee enthousiaste echtparen of koppels, die tijdens het seizoen op de camping aanwezig zijn.

Over de stichting

De stichting is verantwoordelijk voor het beheren van Camping Diepven. Diepven is een naturistencamping gelegen in een bosrijke en natuurrijke omgeving in Neeritter (gemeente Leudal). Het is een kleinschalig terrein met 25 vaste staanplaatsen en 50 plaatsen voor caravans, campers en tenten. De camping is geopend van eind april tot en met eind september. Bekijk onze website voor meer informatie.

Korte omschrijving werkzaamheden

De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Eigenschappen

Gastvrij, enthousiast, communicatief vaardig, betrokken, technisch vaardig, affiniteit met en respect voor de natuur en het naturisme.

Wat wij bieden

In nader overleg kan het volgende worden geboden: een (vrijwilligers)vergoeding, geheel of gedeeltelijk gratis verblijf op de camping, werken en verblijven in een mooie natuurrijke omgeving.

Belangstelling

Serieuze en gemotiveerde schriftelijke reacties sturen naar het bestuur van Stichting Diepven via: secretariaat@stichting-diepven.nl. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met dhr. Frans Hensgens via telefoonnummer 047 55 66 214 of +316 27 46 46 64.

 


Like ons op Facebook!

Volg ons op Twitter!